Doelgroep

De Dag Verkeer op School is in de eerste plaats bedoeld voor leerkrachten basisonderwijs, maar ook verkeersouders, schooldirecteurs, politieagenten en medewerkers Verkeers- en Mobiliteitseducatie kunnen heel wat inspiratie opdoen tijdens deze dag.

De Dag Verkeer op School is volzet - inschrijvingen zijn niet meer mogelijk.

Waar & wanneer?

Waar? De Dag Verkeer op School voor het BASISONDERWIJS vindt plaats in de Communicatiecampus van AuditoRium 4, Sint-Denijslaan 485 in Gent. De Communicatiecampus is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en ligt op een kwartiertje wandelen van het nabijgelegen station Gent Sint-Pieters.
Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier
Er is geen parkeergelegenheid - we raden jullie aan met het openbaar vervoer te komen.
OPGELET: er is ook GEEN shuttledienst voorzien vanuit de VSV, hoewel dat vermeld staat op de website van AuditoRium 4.

Wanneer? Dinsdag 9 oktober 2018. Het onthaal gaat open om 9 uur, de plenaire infosessie start om 9.45 uur. Het einde is voorzien om 15.30 uur.

Extra

Deze opleidingsdag telt mee voor de Medailles Verkeer op School voor het basisonderwijs en levert een school één punt op (ongeacht het aantal deelnemers van de school).

Meer info over de medaillewerking en de projecten van de VSV vind je op www.verkeeropschool.be

Vragen?

Heb je een administratieve vraag? Contacteer Saïda Challouki via saida.challouki@vsv.be of via 015 44 65 58.

Voor inhoudelijke zaken kan je terecht bij Christopher Dhondt via christopher.dhondt@vsv.be of via 015 63 14 08.